Cautare

53582 de rezultate pentru "stirile protv galati 12 mai" (4.51 secunde)
finala Cupei Romaniei dintre Steaua si Astra, cele mai puternice echipe din campionatul intern in acest moment. Se anunta SHOW MAJOR la meciul de pe 23 mai: 12.000 de stelisti vor ocupa o peluza pe National Arena, in timp ce 7000 de giurgiuveni vin sa strige pentru Astra.
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis. ... Nu are priza nici la oamenii din Bucuresti, daramite din provincie, a mai spus Ion Tiriac.
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro.
"Am citit ca Oana Roman Elisei este indignata de faptul ca au aparut la ProTV imagini de la cununia ei si botezul copilului ei.
Cea mai indragita vedeta cu copii - Anca Sina Serea Cea mai indragita vedeta feminina - Andreea Esca Cea mai indragita vedeta masculina - Pavel Bartos Cel mai indragit artist - Smiley Cea mai indragita artista - Andra Cea mai atragatoare vedeta feminina - Ilinca Vandici Cea mai atragatoare vedeta masculina - Victor Slav Cel mai indragit cuplu de prezentatori - Diana Munteanu si Florin Ristei Cea mai indragita emisiune culinara - Chefi la cutite Cea mai indragita emisiune de divertisment - Pe bune?!
De mai multe luni de zile autoritatile galatene cu atributii in domeniu sa lupta sa ii convinga pe producatorii de lapte sa declare cantitatile de lapte pe care le produc, precum si pe cele care ajung la procesatori sau direct pe piata.
Daca pana acum ridicarea balcoanelor la parterul blocurilor sau extinderile pentru spatii comerciale determinau discutii fara sfarsit intre reprezentantii Primariei si cei ai Agentiei pentru Protectia Mediului, in ultimul timp apele s-au mai linistit.
Galatenii sunt "fericitii" platitori ai celor mai "umflate" facturi aferente consumului de gaze naturale. Cel putin asa a hotarat ANRE dupa ce a constatat ca puterea calorica folosita in sudul Moldovei este una de calitate superiora, deci mai scumpa.
Aceasta eticheta a fost cistigata de PC in urma mai multor crize politice care au zdruncinat din temelii Coalitia.
Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ) Galati ar putea castiga circa o jumatate de milion de dolari prin tranzactionarea fierului vechi din epava navei Rostock, adica aproximativ 3.500 de tone de material feros reciclabil, la Bursa Romana de Marfuri.
Evenimentele meteorologice care au avut loc la inceputul lunii ianuarie care au lasat fara energie electrica 157 de localitati din judetul Galati au costat societatea locala de distributie a energiei electrice 14,7 milioane de lei, a declarat directorul general al Electrica Galati, inginer Iulian Arama.
Mittal Steel Galati este principala sursa de poluare a municipiului, acest lucru reiese dintr-un sondaj pe care reporterii ziarului l-au facut ieri in rindul galatenilor.
In judetul Galati sunt in curs de derulare proiecte pe SAPARD in valoare de 2,3 milioane de euro, dar Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit da asigurari ca programul se va incheia pe 30 septembrie, asa cum s-a stabilit initial.
Senatorul Paul Pacuraru a anuntat ca nu mai este dispus sa munceasca pe brinci, iar cei care sint preocupati mai mult de interesele unui grup de afaceristi decit de cele ale romanilor simpli sa-i faca praf toate eforturile.
Viceprimarul Paul Cezar Maftei isi exercita in continuare mandatul, cu toate ca hotararea de validare a acestuia a fost anulata de Tribunalul Galati, iar consilierii locaIi refuza sa se supuna unei hotarari judecatoresti.
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
Suma totala ajunsa la intreprinzatorii din Galati se ridica doar la circa 1,5 milioane de lei, fata de aproximativ 2 milioane de lei cat cerusera initial oamenii de afaceri prin proiectele depuse.
Tribunalul Galati a respins ieri solicitarea de anulare a hotararii CJ vizand imprumutul in valoare de 85 de milioane lei pe motiv de discriminare, depusa de consilierii judeteni David Craiu si Iulian Arama in numele a 17 primari PD-L.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
google-analytics.com